Drie wedstrijden met drie bronzen medailles

Drie wedstrijden met drie bronzen medailles

Afgelopen weekend deden drie van onze schutters mee aan drie verschillende wedstrijden en ze behaalden allemaal de derde plaats!

Zaterdag nam Emma deel aan een 3D wedstrijd in Wuustwezel. Hoewel de tweede ronde met 1 pijl iets lastiger was, werd dit gecompenseerd door haar zeer goede eerste ronde! Ze scoorde daar 207 punten en behaalde hiermee een bronzen medaille binnen haar categorie.

Zondag nam Christian deel aan zijn eerste field wedstrijd, ook in Wuustwezel. Ook hij deed het heel goed en behaalde een bronzen medaille in zijn categorie.

Ella nam ten slotte zondag deel aan de eerste BAOC van het seizoen, het eerste selectiecriterium voor de prestigieuze Lotto Archery Cup. Ze behaalde een persoonlijk record van 297/360 en eindigde zowel na de kwalificaties als na de afkampingen op de derde plaats.

Een reactie achterlaten