BK Indoor 2024

BK Indoor 2024

Het BK-weekend indoor 2024 zit erop! Voor de Barebow categorie traden Emma, Lotte, Jonas en Christian aan de schietlijn aan. Na een spannende wedstrijd mocht Christian een bronzen medaille mee naar huis nemen. Een dikke proficiat!

Bij de recurve categorie namen Ella, Jette, Thomas, Joris, Jeroen, Wauter, Marc en Luc deel. Er werden deze keer geen podiumplaatsen behaald. De schutters wisten er desondanks toch nog de spanning in te houden: zowel Jette (in de 8ste finale) als Ella (in de 16de finale) wonnen een shoot-off. Door haar shoot-off tegen een ervaren nationale schutster te winnen, wist Jette zich uiteindelijk nog door te stoten tot de kwartfinale.

Thomas heeft ook een persoonlijk record geschoten tijdens dit Belgisch Kampioenschap. Onze schutters mogen dus heel trots zijn op zichzelf!

Een reactie achterlaten